Treed binnen in de wereld van Modern Knight… en ontdek tal van voordelen!

Ons verhaal

Moderne ridders zijn stijl- en klassevol; in hun gedrag tegenover anderen, maar zeker ook in de keuze van hun kledij. Daarom bedacht Modern Knight een kledinglijn die daar perfect bij aansluit.

Van collecties om lekker in te bewegen tot stijlvolle kledij die elke mannengarderobe compleet maakt. Voor een sportieve tot bourgondische ridder, van XS tot 4XL: iedereen die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, kan bij Modern Knight terecht.

Ondertussen neemt het aantal enthousiaste ambassadeurs van onze kledij met de dag toe. Bij Modern Knight ben je dan ook meer dan een klant. Sterker nog: vanaf je eerste aankoop treed je meteen toe tot onze ridderlijke orde. Je start als page maar kan al snel doorgroeien tot schildknaap en uiteindelijk maken we je zelfs ridder met een officiële ridderslag. Afhankelijk van je plaats binnen de orde, kan je genieten van extra voordelen en leuke geschenken.

Wij behandelen zoals je behandeld dient te worden, zoals een echte, moderne ridder.

3 goede redenen om onmiddellijk toe te treden tot de wereld van Modern Knight

geschenken

Geschenken

Zodra je toetreed tot de wereld van Modern Knight ontvang je van ons een leuk geschenk. Daarna krijg je regelmatig kortingsbonnen en waardebonnen voor de producten van Modern Knight. Zeg nu zelf, een geschenk krijgen is altijd leuk, nietwaar?

gratis

Gratis

Toetreden tot de wereld van Modern Knight is volledig gratis, zonder enige aankoopverplichting en voor iedereen toegankelijk. Eigenlijk heb je enkel maar voordelen door toe te treden!

aanbiedingen

Exclusieve aanbiedingen

Op regelmatige tijden stelt Modern Knight je wedstrijden voor waarmee je leuke prijzen kan winnen, en dat zijn niet altijd Modern Knight producten. Modern Knight maakt dus regelmatig tal van mensen gelukkig, ook zonder dat ze genieten van onze kwalitatieve producten!

Toetreden? Makkelijk!

Toetreden tot de wereld van Modern Knight is helemaal gratis en zonder aankoopverplichting. U heeft er enkel voordeel bij.